Ethereum, maailman johtava lohkokauppasovellusten kehittämis- ja käyttöönottoalusta, on tällä hetkellä syvässä kriisissä. Monet ratkaisut on ehdotettu, toistaiseksi ratkaisuja ei ole toteutettu - ja nykyinen Ethereumin johtamisprosessi ei luo paljon optimismia tulevaisuuteen. Nykyisten ongelmien korjaaminen kestää vuosia, ja ratkaisut itse voivat johtaa vielä suurempiin ongelmiin. Seuraavassa luettelossa kuvataan vain joitakin tärkeimmistä ongelmista, jotka on ratkaistava, jos Ethereum-yhteisö siirtyy eteenpäin:

  • · Pienennä. Ethereum käsittelee tällä hetkellä vain 15 liiketoimintaa sekunnissa ja pitkäaikaisia ​​tapahtumia, jotka muodostuvat usein verkossa. Koska Ethereum-lohkoketju voi käsitellä vain yhtä maksua kerrallaan, sen kokonaiskapasiteetti on vain yhtä suuri kuin jokainen verkon tietokone. Solmujen määrän lisääminen ei pysty ratkaisemaan ongelmaa, ja kun tapahtumien määrä kasvaa, käsittelyaika kasvaa ja kaasumaksut kasvavat. Ratkaisu on siirtyä Proof-of-Work-konsensusalgoritmista Proof-of-Stake -ratkaisuun (ks. Jäljempänä), mutta siirtyminen viivästyy jatkuvasti eikä ole viitteitä siitä, milloin se tapahtuu.
  • · Pommit ovat vaikeita. Ethereumiin on otettu käyttöön erikoiskoodi, joka tekee uusien lohkojen tuotannon vaikeammaksi ja vähemmän tehokkaaksi. Lopulta se tulee niin tehottomaksi ja kannattamattomaksi, että kaivosyhtiöt luopuvat Ethereumista ja siirtyvät muihin sähköisiin valuuttoihin. Tässä vaiheessa kaikki Ethereum-verkon toiminnot päättyvät (tätä kutsutaan Ethereum-jääkaudeksi). Kovapommin tarkoituksena on edistää siirtymistä PoS-järjestelmään; Kun kehittäjät eivät kuitenkaan pääse sopimukseen siitä, milloin ja miten muuntaa, LE: n jääkausi on tulossa skenaarioon, joka on todennäköisempi kuin koskaan.
  • · Palkkio pienenee. Kaivostyöntekijöiden palkkiot ovat laskeneet kuluneen vuoden aikana lisääntyneen monimutkaisuuden, elektronisen rahan hintojen laskun ja suurten kaivosryhmien liiallisen valvonnan vuoksi. Ethereumin johtoryhmä teki tilanteen huonommaksi: pyrkiessään tehostamaan verkkoa ja viemään aikaa PoS: ään siirtymiseksi, he päättivät vähentää palkkiona 2 ETH: lle. , mikä aiheuttaa useimpien kaivostyöläisten vihan.
  • · Keskitä. Nyt on selvää, että Ethereum on epäonnistunut tarkoituksessaan todellisena hajautettuna verkkona. Ethereumin säätiön tekemä valvonta ja sen huomiotta jättäminen yleiseen mielipiteeseen sekä - ehkä kaikkein huolestuttavin - kaivosresurssien kasvava keskittyminen tuottajien käsissä ASIC-vienti (enintään 70% vain neljän tai viiden ryhmän hallinnassa) - todistaa, että Ethereum-verkon keskittyminen kasvaa.
  • · Varaston vuokra. Vitalik Buterin totesi äskettäin, että Ethereum perii maksun smart-sopimuksen varastoinnista Ethereumissa. Tällä hetkellä on vain yksi käyttöönottomaksu; Lähitulevaisuudessa kehittäjien on kuitenkin jatkettava maksamista dApps-palveluistaan ​​ylläpitää verkossa.

reitti


Hard fork Ethereum - Ethereum Classic Vision - 11.01.19

—----------------------------

Whitepaper: https://ethereumcv.io/whitepaper.pdf

Website: https://ethereumcv.io/#subscribe

Your BitcoinTalk profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2511402