Pemaju utama kumpulan di belakang Classic Ethereum telah meninggalkan projek kerana kekurangan dana. Wang elektronik yang terdesentralisasi yang asal tidak dapat diselamatkan - masa telah menjadi garpu yang sangat sukar.

ETH yang tidak mampan Ethereum mempunyai bom "keras" yang tertanam di dalamnya - kod yang mengurangkan kecekapan pengekstrakan blok baru, sehingga proses pengesahan berhenti sepenuhnya - ini dipanggil "usia ais Ethereum" akhirnya ". Tiada cadangan pembaikan menawarkan penyelesaian sebenar - dan berjanji untuk mengubah mekanisme Bukti-Peg untuk tahun yang akan datang. Hadiah untuk pelombong akan dikurangkan dan kos sewa akan diperkenalkan untuk kontrak pintar. Kumpulan perlombongan gergasi akan memerlukan lebih banyak sumber daya, dan eksploitasi individu akan kehilangan kesadaran ekonomi. ETH mempunyai penyokong kecewa - dan harga akan terus jatuh.  

Ethereum Classic Vision adalah cawangan Ethereum yang paling menggalakkan kedua-dua dunia - protokol hierarki sebenar Ethereum Classic dan protokol canggih yang dibangunkan untuk ETH, ketika mengeksploitasi Po dan Shending. Dengan potensi penkalaannya yang besar, kelajuan tinggi dan apresiasi untuk pelombong, Ethereum Classic Vision merupakan jawapan terakhir kepada cabaran pasaran hari ini. Semasa masa sukar tiba pada 11 Januari 2019, pemilik Ethereum akan menerima kesemua 3 ETCV bagi setiap ETH dalam dompet mereka sendiri.

Apakah ETCV?

ETCV bermaksud Ethereum dan penanda (simbol) aset digital baru akan diwujudkan hasil daripada garpu keras yang dirancang.

Projek ciri teknikal ETCV

Projek ini akan menggabungkan teknologi seperti pertukaran aset, P2P atau pertukaran aset VisionDEX, alat pembangunan aplikasi yang terdesentralisasi dan penyimpanan fail terdesentralisasi menggunakan Sistem Fail Antartanan (IPFS). Bermula dari sistem berasaskan Proof-of-Work (PoW), yang terakhir akan memberikan ganjaran yang stabil untuk pengesahan transaksi dengan penempatan Proof-of-Stake (POS), sambil mewujudkan persekitaran yang optimum. untuk menggunakan aset baru.  

Hard fork Ethereum - Ethereum Classic Vision - 11.01.19

—----------------------------

Whitepaper: https://ethereumcv.io/whitepaper.pdf

Website: https://ethereumcv.io/#subscribe

Your BitcoinTalk profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2511399