Internet of Things (IoT)

Het Internet of Things lijkt een verre droom te zijn die alleen in hightech kringen wordt genoemd, maar elke dag staan ​​we dichter bij het maken van IoT. Momenteel worden klanten gebruikt met hun apparaten: smartphones, tablets, laptops en desktops. De gemiddelde Amerikaan brengt bijna vierentwintig uur per week online door. Deze apparaten zijn echter verrassend beperkt in de omgang met hun omgeving. IoT zal dit landschap veranderen en connectiviteit bieden zoals nooit tevoren, met voertuigen, persoonlijke apparaten, apparatuur, elektronische apparaten, enz., Alle gegevens in realtime uitwisselen en vervangen verander het overeenkomstige gedrag.

Ondanks het beperkte begrip van de belangrijkste internetpopulatie, wordt de wereldwijde IoT-markt in 2016 geschat op $ 157 miljard en zal naar verwachting in 2020 $ 457 miljard bereiken. IoT is klaar om te revolutie Veel industrieën, waaronder hoe steden werken. Deze slim vernoemde slimme steden zullen het dagelijks leven veranderen, maar tot nu toe slechts een visie. Dit verandert snel.

Athero bouwt een economisch gedecentraliseerd, gedecentraliseerd en duurzaam ecosysteem voor slimme steden. Athero zal blockchain-technologie combineren met IoT om internet-internet van Blockchains te vormen. Hoewel er veel interessante toepassingen zijn voor dit nieuwe netwerk, is een van de meest interessante dingen de slimme stad.

HET TOEKOMSTPLAN

Om de blockchain-technologie in de echte wereld te kunnen gebruiken, versterkt Athero partnerschappen op verschillende gebieden. Athero wil technologie veilig en up-to-date houden door voortdurend de nieuwste technologiestandaarden te onderzoeken en de samenwerking met internationale onderzoeksorganisaties continu uit te breiden. Bovendien legt het de nadruk op webtechnologie en de eerste mobiele benadering om blockchain-technologie naar een hoger niveau te tillen.

Volgens Athero's roadmap voor technologie-implementatie, zal het laatste kwartaal van 2018 getuige zijn van de toepassing van een slim stadsconcept, de beschikbaarheid van een slim WiFi-netwerk en een productienetwerk. De technologieserie van Athero. In het eerste kwartaal van 2019 zal de bètaversie van de gedecentraliseerde handelsvloer worden vrijgegeven, in het tweede kwartaal zal de alfatest van het hoofdgebouw Athero worden gehouden, in het derde kwartaal zal de hoofdketen Athero worden gelanceerd, terwijl het vierde kwartaal is dat we eindelijk een gedecentraliseerde markt zullen hebben.

Conclusie

Uiteindelijk kan Athero een platform zijn dat is ontworpen om handel te bevorderen via een genetwerkte aanpak van alles en dus het blockchain-tijdperk. Athero brengt een gedistribueerde operationele gizmo met de open blockchain AN, het gebruik van een virtueel bedrijfsbedrijf voor een zakelijk bedrijfsnetwerk en een reeks regels om hogere offline antwoorden te waarderen voor de wens om te sourcen en producten.

Zelfs als de Athero-stijl wordt gestoord door de vorige blockchain, herkent het bovendien tientallen jaren van analyse op het gebied van matching en uitbetaling, rekenkundige en programmeertaalstijl. Dit platform omvat een standaard, end-to-end, nauwkeurige verbintenis - door codegeneratie en bedrijfsuitbreiding. Daarom inspireer ik persoonlijk deze taak. Om dit bedrijf te herkennen, gebruikt u de volgende hyperlink.

Route


-----------------------------------------------------------------------------

Website: https://athero.io/

Whitepaper: https://athero.io/whitepaper.pdf

ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5036025.0

Facebook: https://www.facebook.com/AtheroTHO/

Telegram: https://t.me/atheroTHO

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCzZjdLn9vo5MBxLGMUtSMfg

Github: https://gist.github.com/Athero-Token

Twitter: https://twitter.com/ATHEROtoken

-----------------------------------------------------------------------------

BTT: maeullmer295

link BTT: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2511399

ETH wallet: 0xD719fE38ecb3286Ec01B32F6CE2A10D27f143569