GLBrain is een next-generation online community management, sociaal netwerk en online marketing platform dat ongeëvenaarde functies biedt aan allerlei online communities, variërend van particuliere gebruikers en kleine en middelgrote bedrijven die de standaardfuncties gebruiken tot grote organisaties en communities met op maat gemaakte oplossingen. is een uitstekend project. Het heeft een geweldig team van professionals achter zich. Als u in een goed project met een hoog rendement wilt investeren, maak dan uw keuze, ik geloof volledig in dit project om succesvol te worden.

Er zijn veel investeerders en goede doelen die geld aan dit project zouden geven. Nu in de wereld van cryptocurrencies moet je innovatieve technologieën laten zien, ik hoop dat je team zal slagen. Ik geloof oprecht in het succes van het project en hoop dat het zal geven ons allemaal veel plezier, ik geloof oprecht in het succes van het project en hoop dat het ons allemaal veel plezier zal geven. Dit is een buitengewoon platform dat een revolutie teweegbrengt in crypto-uitwisseling. Dit maakt crypto-uitwisseling eenvoudiger.

GLBrain-kenmerken

De inhoud en een online community management onderdeel van GLBrain Het niveau voor online presentatie, content creatie en alle functies om online communities te beheren. Allemaal gebaseerd op een geografische statistiekindeling, met automatische vertaling van en naar meer dan 100 talen en eenvoudig delen met alle media en sociale netwerken.

Een online winkelcentrum voor producten, diensten, banen en onroerend goed Een online marktplaats voor alle behoeften van het dagelijks leven voor producten, diensten, banen en onroerend goed, met alle andere functies van GLBrain. Presenteer uw online winkel en al uw aanbiedingen in uw geografie adverteren op GLBrain en alle sociale netwerken. Het communicatiegedeelte van GLBrain Uw privé-feed- en berichtentool voor uw online community. Communiceer berichten en chat met je vrienden in alle talen en deel je berichten, foto's en video's met alle andere sociale netwerken.GLBrain-project

Zoals je misschien al geraden hebt, is GLBrain een internetplatform waarvan het fundamentele doel is om alle hierboven gedefinieerde problemen te verhelpen die vergelijkbaar zijn met soepele sociale netwerken. Tegelijkertijd is het platform zelf van plan om nieuwe instrumenten voor klanten te introduceren om met elkaar te praten, waarbij ze het talent om hun privégegevens te gebruiken, net zo goed als hun privacy, betrouwbaarheid en veiligheid, in handen kunnen nemen.

Maar om al die functies te bieden, heeft GLBrain verschillende relationele databases gebouwd, net zo goed als extra codering en het gebruik van Blockchain-technologie geïmplementeerd. Tegelijkertijd besloten de ontwikkelaars van GLBrain SkyFiber te gebruiken als een blockchain-stichting om hun database nog extra betrouwbaar en veilig te maken.

blijk

  • Totale muntenvoorraad: 300.000.000
  • Munt basisprijs: 0,1 €

Voorverkoop

37,2 miljoen GLB

  • Fase 1 prijs: 0,06 €
  • Fase 2 Prijs: 0,07 €
  • Fase 3 prijs: 0,08 €

IEO

82,8 miljoen GLB

  • Fase 1 prijs: 0,085 €
  • Fase 2 Prijs: 0,09 €
  • Fase 3 prijs: 0,095 €

u kunt GLB kopen in ruil voor EUR via de geïntegreerde fiat-betalingsgateway van GLBrain op deze website GLBrain. GLBrain accepteert ook BTC ETH en DASH als betaling voor GLB.

Fondsallocatie

Voor meer informatie :

Telegram: https://t.me/glbrain
Twitter: https://twitter.com/glbrain
Website: https://www.glbrainieo.com
Facebook: https://www.facebook.com/GLBrain
Instagram: https://www.instagram.com/gl.brain
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/glbrain
Medium: https://medium.com/@glbrain.the.global.brain

fratoshi
0xb251F49d7014278dF8539D92d808488764d9Cdd0